Beklimmen van de Kilimanjaro/Afrikaanse Safari

Japanese Dutch English

Kilimanjaro-Kizumba Expeditions Ltd is een nieuwe reisorganisatie die zich specialiseert in reizen naar Tanzania en Kenia. Wij van Kilimanjaro-Kizimba Expeditions garanderen dat de wensen van onze klanten worden vervuld. Wij zijn gevestigd in Moshi, Tanzania en hebben daarom ook lokale expertise. Ons personeel heeft een schat aan ervaring en veel kennis op het gebied van toerisme. Onze consultanten hebben vele jaren aan ervaring en zijn specialisten in het Nationaal Park van Tanzania en in Kenia.

Onze reisorganisatie biedt verschillende faciliteiten aan, zoals een boeking doen bij een reisbureau, het reserveren van een hotelovernachting en de daarbij behorende safari huisvesting, luxueuze tentverblijven, mobiele kampen, tijdelijke (speciale) kampen en als laatste ook safari campings. Verder assisteren wij bij het organiseren van klimtochten naar de Kilimanjaro, Mount Meru en Mount Oldoinyo Lengai. Deze laatstgenoemde berg is de enige nog actieve vulkaan vlakbij het Natronmeer (het thuis van de roze flamingo). Verder bieden wij ook safari-jachten aan met jachttrofeeën en culturele rondreizen naar meer dan 120 verschillende stammen in Tanzania om daar de culturen te leren kennen in de dorpen waar ze leven.

    
 Wij kunnen ook een rondreis naar Zanzibar organiseren om daar het strand en Pemba eiland te bezoeken. Tevens verzorgen wij speciale rondreizen waarbij rekening wordt gehouden met uw budget. Mocht één van onze standaardpakketten buiten uw budget vallen, dan kan één van onze consultanten voor u een op maat gemaakt tourpakket verzorgen. Gezien het feit dat Tanzania is gezegend met een wijde diversiteit aan flora en fauna tezamen met adembenemende locaties voor ontspanning, kunnen wij u vele verschillende soorten vakanties aanbieden. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken en zullen wij samen met onze ervaren gidsen ervoor zorgen dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

 

Volg ons op Facebook en Twitter

 

Kilimanjaro Route

* Machame Route
* Marangu Route
* Umbwe Route
* Lemosho Route
 

Safari Game Drive

*Arusha National Park
* Serengti National Park
* Ngorongoro Conservation
* Tarangire National Park
* Manyara National Park
* Mikumi National Park
* Selous national park
* Mkomazi national park

 

 

 © 2012 Kilimanjaro-Kizimba Expeditions Ltd. All Rights Reserved.